meh borak2 ngan ecah. :D

Archives

Aishah menjadi mangsa AFMASUK??
Konsert ke-8 bakal diingati oleh semua peminat-peminat Aishah yang berada di luar sana apabila Aishah dan Claudia diumumkan sebagai pelajar yang tersingkir daripada meneruskan pengajian di Akademi apabila mendapat kedudukan undian yang terendah selepas undian ditutup ketika di penghujung konsert. Walaupun berada di kedudukan kedua dari bawah namun jelas ia tidak berupaya menyelamatkan Aishah apabila berlaku kejutan di penghujung konsert apabila dua orang pelajar dikehendaki meninggalkan Akademi Fantasia pada konsert minggu ni
Secara keseluruhannya, persembahan Aishah pada malam itu sangat memukau dengan mampu melaksanakan tugasan teater muzikal dengan begitu baik . Perlu diingat setiap pelajar hanya melakukan persediaaan tidak sampai seminggu sahaja dan ia jelas dikira cukup berjaya pada diri Aishah sendiri. Tahniah Aishah..
Pengetua AF, Datin Seri Tiara Jacquelina turut membuat kejutan dengan mengumumkan bahawa AFMASUK akan diadakan khas khusus buat pengundi memilih pelajar kesukaan mereka untuk diserapkan kembali di dalam akademi.
Kepada semua peminat-peminat Aishah diluar sana teruskan sokongan Aishah dengan mengundi untuk AFMASUK Aishah. She deserved it.
Nantikan pengumuman secara rasmi tentang AFMASUK dalam masa terdekat. Teruskan menonton Dairi Akademi Fantasia untuk info lebih lanjut.
Owkey Dehhh.....go Aishah go...u are the best..!!!

Aishah
pic credit to joe - http://www.klubbkidd.com/

Aishah
pic credit to joe - http://www.klubbkidd.com/

Aishah
pic credit to joe - http://www.klubbkidd.com/


Aishah bersama ayah tersayang,Bujang
pic credit to joe - http://www.klubbkidd.com/
Slot Akasia - Aishah
video credit to : teaoyaBerikut adalah kedudukan pelajar sebelum dan selepas konsert.

Kedudukan pelajar sebelum undian ditutup:

YAZID -29%
ISMA - 27%
HAFIZ -15%
AKIM -10%
AISHAH - 9%
CLAUDIA - 9%


Kedudukan pelajar selepas undian ditutup:

YAZID -22%
HAFIZ -21%
ISMA - 20%
AKIM -14%
AISHAH -13%
CLAUDIA - 11%