meh borak2 ngan ecah. :D



Kredit To : Youtube TarzanKota
Aishah Af7

Jom layan dlo VideoClip ini dlo...
Medley Coba & Gila
Cuba kau dengar
cuba kau cuba
diam bila ku cuba
tuk berbicara dengan kamu

Pernahkah kau ada
bila ku perlu
tuk meluahkan rasa hati

Dan bila kau bersuara
setia ku mendengar
agar tenang kau merasa

Siapa
sebenarnya aku padamu
mungkin sama dengan teman lain
yang bisa kau buat begitu
dan bila
tiada lagi teman bermain
kau pulang tuk dapatkan aku
itulah aku…padamu


Ingin aku bertanya
Tidak jemukah kau mencuba
Ingin terus menggoda
Melempar kata-kata cinta

Masih aku bertahan
Ku tak semudah kau fikirkan
Namun tidak kau bosan
Selalu mahukan perhatian

Sekian lama telah kau pendam
Harapan dan angan untuk hidup
bersamaku
Berilah masa hingga ku sedia
Namun kau tak mahu memahaminya

Oh, No!
Cuba kau memaksa
Apa kau gila
Khabarkan pada semua dengan bangga
Ku teman wanita kau benar gila
cerita kita bercinta
Oh No!..

Okeh, nak komen sikit pasal persembahan aishah malam semlm. Overall bole dikatakan mantap dan berjaya dia bwkkan lagu ini dengan baik skali. Cuma ader masalah dengan kasut yg dipakainya. Walaupon aishah x biasa pakai kasut tumit tinggi nih. dia mampu bersahaja dalam nyanyian walaupon kurang pada persembahan tarian dan gesture badan. Hopefully production team bole take action pasal perkara ini.
Selepas persembahan masa ada slot sembang2 sikit ngan AC Mizal, AC ader bertanya pada aishah. Bunyik dia lbh kurang mcm nih :

AC : Aishah x sesuai yek pakai kasut tumit tinggi and first time yek pakai kasut tumit tinggi?
Aishah : Aishah sedang biasakan diri dengan memakai kasut tumit tinggi.

At least aishah ader effort utk cuba lain drpd yg lain, Harap utk lagu minggu ke-3, aishah akan buat lbh baik dan semakin baik. Kami dr Blog Team mendoakan semoga aishah mampu buat yg lbh baik dan buat paling menyerlah. Semasa post ini ditaip, kedudukan aishah berada di tangga ke-4. Congrats drpd kami semua.

Go...... AISHAH!! Okey Deehh!!

5 Comments:

  1. Aishah AF7 said...
    Hye.. jom komen pasal persembahan minggu ke-2 ini..
    Zue said...
    ok je .. sedap didengar.. cume mimik muka.. jaga2 sikit.. mimik muka memang kena ikut emosi tapi jangan nampak terpaksa..belajar lagi..

    first week is better..santai.

    sweet dan relax..

    p/s:jangan timbulkan kontroversi ..
    just jadi diri sendiri, tapi still kena tapis2 dan monitor diri.

    Go...okey deehh!! :-)
    Zue said...
    just nak tanya..
    bila bintang2 AF7 ni update blog?
    ada fasiliti diberi ke..

    ~~tanye je~~
    Aishah said...
    em 1st time dengar tp byk sumbang plak. hope dpt improve lagi
    Anonymous said...
    Wahhh......I LoVe THIS sONg VeRY MuCh....Go...Aishah....
    Dr Tambunan, Sabah bh nie.....

Post a Comment