meh borak2 ngan ecah. :D

Pada 9 Ogos yang lalu, Aishah berkesempatan bermain boling mewakili pasukan AishahFC di kejohanan Isma HotMama Boling Tournament yang diadakan di U-Bowl, One Utama, Damansara. Kejohanan yang dianjurkan oleh IsmaFC ini mendapat sambutan hangat apabila banyak kelab-kelab peminat menyertainya terutamanya kelab peminat bintang-bintang AF.
Antara kelab-kelab peminat yang menyertainya adalah dari kelab peminat Nubhan, Shawal, Saida dan ramai lagi. Beberapa bintang AF7 juga turut turun padang bagi memeriahkan lagi tournament boling ini.


Hebat juga Aishah bermain boling. Owkey Dehh!!


Team AishahFC bergambar bersama Isma


Aishah


Isma mengajak Aishah menyanyi bersama-sama


Aishah


Isma dan Aishah


Isma dan Aishah


Dan Sebenarnya dinyanyikan bersama-sama


Isma, Zizi, Aishah, Yazid, Zul (suami isma) dan Obri


Isma, Zizi, Yazid, Aishah, Zul(suami isma) dan Obri

9 pic :credit to razmankl.thanks

Kejohanan boling itu turut menampilan persembahan dari Isma dan Tomok. Yang menariknya ketika Isma menyanyikan lagu Dan Sebenarnya, Aishah turut dipanggil mengadakan persembahan bersama-sama. Penganjur juga menyediakan hadiah buat 10 pasukan teratas, hadiah buat raja longkang dan ratu longkang. Tidak ketinggalan cabutan bertuah juga turut diadakan.

Terima kasih buat penganjur IsmaFC yang memberi peluang buat semua kelab peminat berkumpul dan bermain boling bersama-sama.
Jangan lupa pada bulan ramadhan ini, Aishah akan turut serta bersama Marhaban Astro menjelajah ke 4 lokasi seluruh Malaysia.
Teruskan menyokong Aishah.. Owkey Deh...!!!

1 Comment:

  1. OkiE dOkiE said...
    aishah, suka sangat sama kamu.
    semoga kamu berjaya dlm bidg hiburan & juga pelajaran okeyh!

    =)

Post a Comment